Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ferrari, Monterey Otomobil Haftası’nda Casa Ferrari’de gerçekleşen özel bir etkinlikte, türünün tek örneği olan ‘Ferrari 812 Competizione’yi tanıttı.
Eşi benzeri olmayan bu Özel Tasarım (Custom Made) otomobil, Ferrari Stil Merkezi’nin (Centro Stile Ferrari) her yeni model için yaratıcı araştırmalarına başlama yöntemini ifade eden ‘boş sayfa’ konseptinden esinlenilerek geliştirildi. Özel Tasarım konseptinin uygulandığı otomobil, dünyanın en heyecan verici on iki silindirli otomobilinin tutkunları ve koleksiyoncuları için tasarlanmış, sınırlı ve son derece özel bir seri olan 999 Ferrari 812 Competizione ’den biri. Otomobilin orijinal ilham kaynağı, iç mekandaki hatıra plaketi ile öne çıkıyor.
Araçtaki özgün ve yaratıcı desenleri oluşturmak için kullanılan işçilik tekniklerini geliştirme süreci, Ferrari Stil Merkezi ile Ferrari’deki en yenilikçi kişiselleştirme projelerini yürüten Özel Tasarım ekibinin bir yıldan fazla süren yakın iş birliğiyle gerçekleşti. Bu süreçte öne çıkan en...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım