Volkswagen Transporter Beyin Arzası

BeratNML

Berat
Asfalt Kurutucu
5 Ocak 2021
87
49
720
22
İstanbul
Marka
Renault
Öncelikle herkese merhaba aracıma aliexpressten aldığım ambiyans aydınlatmaları uygulamak istedim aracım 2016 model transporter.

Kapıdaki elektriği cam düğmelerinin ışıklarından torpidoyu da far anahtarından alayım dedim almaz olaydım.

Torpidonun elektrik kablosunu far anahtarına bağlı olan sokette park kısmına soktum fqkatsonrasında cam düğmelerinin ışıkları kesildiği için kapıdan ambiyansa elektrik alamadım bu sebeple far anahtarı ve cam düğmelerine bağladığım elektrik tesisatının tamamını kontaktan bulduğum bir sigortaya aktardım.

Şu anda aracımın cam düğmelerindeki ışıklar çalışmıyor, gündüz farları yanmıyor, normal farları açınca sol far sadece kısa sağ far ise sadece uzun olarak yanıyor, camların tam otomatik olarak inip kalkması şu an deaktif, aynı şekilde anahtardan da camları aşağı yukarı hareket ettiremiyorum.

Tüm sigortaları denedim (plastik kapaklı olanlar hariç) hepsi aktif çalışıyor içerdeki ve dışarıdaki sigorta kutularında tüm sigortaları test ettim. Aracımın beyninde problem olduğunu düşünüyorum sizce sorun nedir ne olmuş olabilir?

Çok yakın zamanda muayenem var o vakte kadar sorunu çözmem lazım yardımlarınızı bekliyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım