HABER Volkswagen Yeni T- Cross Sonunda Tanıttı!

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volkswagen merakla beklenen SUV modeli T-Cross’un ilk gösterimini Amsterdam’da gerçekleştirdi. Markanın tamamen yeni bir model olarak geliştirdiği ve şehir içi kullanım için tasarlanan T-Cross, ideal bir yol arkadaşı olarak dikkat çekiyor.

Volkswagen, T-Cross ile ürün yelpazesine, T-Roc’tan daha kısa boyutlarıyla şehir içi kullanıma daha uygun ve daha kompakt yeni bir SUV ekledi.

,CzNgEZS100OHcdXezFNiwg.jpg

MQB-Modüler Platform Yönetimi temellerine göre tasarlanan T-Cross, 4,11 metre uzunluğu ve 2,56 metre genişliğindeki aks mesafesi ile 5 kişinin rahatlıkla seyahat edebildiği geniş bir iç mekan sağlıyor.

,QtLyDUosOEO9v4CLYWnG0w.jpg

İç mekana fonksiyonel açıdan mümkün olduğunca esneklik katmak amacıyla, arka koltukları 14 cm’ye kadar ileri kaydırarak bagaj hacmini artırmak mümkün. Bagaj hacmi bu sayede 385 litreden 455 litreye çıkarılabiliyor. Kısmen ya da tamamen yatırılabilen arka koltuklar da hesaba katıldığında, bagaj hacmi 1,281 litreye kadar çıkabiliyor.
,cb-x3JP0ckat0mTGlu_stw.jpg



Benzinli ve dizel olmak üzere, farklı motor seçeneklerine sahip T-Cross’un Türkiye’de satışa sunulacak modelleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Benzinli, üç silindirli 1.0 TSI motorlar sırasıyla, 95 PS ve 115 PS güç üretiyor. En üst seçenek olan dört silindirli 1.5 TSI motorun gücü ise 150 PS. Ayrıca, 95 PS gücünde 1.6 TDI dizel motor seçeneği de bulunuyor. Tüm motorlar, en güncel Avrupa emisyon standartlarına uygun olarak üretiliyor.


Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

spartacus

Elit Apaçi
22 Tem 2018
291
483
945
Marka
Alfa Romeo
sen buna bile bu kadar sinirlendiysen çok yaşamazsın demedi deme :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım