Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hyundai’nin Çek Cumhuriyeti’ndeki fabrikasında üreterek 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiği Yeni KONA Elektrik, cesur ve dinamik karakterini kendinden emin bir şekilde ifade ediyor. KONA, kullanıcılarına gerçek bir elektrikli otomobil deneyimi sunmanın yanı sıra günlük kullanımda da konfor için daha geniş bir çeşitlilik yelpazesi vaat ediyor.
Tamamen Yeni KONA, B-SUV segmentindeki elektrik modellere son derece iyi bir altenatif oluşturmak için iki farklı motor ve batarya tipini en büyük koz olarak kullanıyor. Hyundai tarafından son teknoloji ışığında ve aynı zamanda EV versiyon baz alınarak geliştirilen KONA, aynı gövde tipinde benzinli ve benzinli hibrit kardeşlerine de hayat vermiş oldu.
Bir önceki nesle göre daha büyük, daha cesur ve daha dinamik olan Yeni KONA, her yaşam tarzına uygun bir kullanım keyfi sunuyor. Benzersiz ve ikonik tasarımı sayesinde geleneksel tipolojiden farklı olan araç, dış ve iç tasarımında da kardeşlerinden belli noktalarda ayrılıyor. Hyundai BAYON ve...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım