HABER Yerli otomobil CEO'sundan açıklama

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yerli otomobil CEO’undan açıklama geldi. Karakaş, “Amacımız ülkemizin tedarik zinciri yetkinliklerini ve potansiyelini azami olarak kullanarak 2022 yılında araçlarımızı yola çıkarmak” dedi.

TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, “TAYSAD olarak Türkiye’de üretilen ve üretilecek her türlü araca (yerli otomobil)sonuna kadar destek veriyoruz. TOGG ile TAYSAD arasında Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından geliştirilip üretilecek araçta kullanılacak parçalar ve teknolojilerle alakalı teknik bir toplantı gerçekleştirildi, karşılıklı fikir alışverişi yapıldı” dedi.
yerli-otomobil.jpg


KONU DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş ise, sadece elektrikli ve bağlantılı araçlar tasarlamak değil aynı zamanda bu araçlar etrafında bir mobilite ekosistemi inşa etmek üzere yola çıktıklarını belirterek, “Amacımız ülkemizin tedarik zinciri yetkinliklerini ve potansiyelini azami olarak kullanarak 2022 yılında araçlarımızı yola çıkarmak” açıklamasında bulundu.

İlginizi çekebilir​



Read the whole post here.
 

tequila

Profesör
12 Kas 2017
1,452
841
1,920
silueti mi bu yerse kaldiki yerli milli araba yapmak tutulup satilmadiktan sonra ne onemi var kime satacak yurtdisina mi ncap testi bir suru kural falan hikaye bize satar o da yurtdisi daha kaliteli bir araba fiyatina satar alin size yerli ve milli oto
 

tequila

Profesör
12 Kas 2017
1,452
841
1,920
alin bu da yeni numara a haber bu arada yaptiklari haber gorsel ve animasyon bile tamamen baska markadan calinti boeing di sanirsam
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım