Haberler

En pahalı oyuncak




Land Rover teknolojinin geldiği son noktayı kanıtlayacak önemli bir çalışmaya imza attı. Bir akıllı telefon vasıtası ile Range Rover’ın kontrolünü sağladı.

Yeni prototip çalışması, geleceğe ışık tutacak önemli özellikleri bünyesinde bulunduruyor. Tamamen akıllı bir telefon vasıtası ile Range Rover Sport özel bir uygulama yolu ile kontrol edilebiliyor. Bu uygulamadan aracın direksiyonu döndürülebiliyor, gaza basılabiliyor, fren yapılabiliyor. Bu sistemin mantığıysa aslında oldukça basit; otomobilin içindeyken yapmaktan çekinilen manevralar ve arazi koşulları için otomobilin dışında da manevra imkanı sağlanıyor. Ayrıca dar park alanlarında eğer aracınızın yanına çok yakın park yapılmışsa ve kapıyı açamıyorsanız burada da sistem işliyor. Tüm bu sistem tamamen hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış ve halen geliştirilmeye devam ediyor. İlerleyen dönemde yeni modellerde bu sistemle karşılaşabilmemiz mümkün.

Kaynak: Arabam.com

https://www.youtube.com/watch?t=34&v=QjJ2wKCMq5w

aesert

Çocukluğunu halı üstüne kurduğu hayali pistlerde geçiren bir otomobil tutkunu. 1994 doğumlu. Muhasebe ve Finansal Yönetim öğrencisi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu