Haberler

‘Giulia’nın içi dışına çıktı




Casus fotoğraf, tanıtım, yol testi, teknik detaylar derken bir türlü aydınlanmayan iç kabin tamamen görüntülendi. Perdeyi aralayan hatta söküp atan Giulia’nın iç mekanındaki karbon fiber bolluğu ilk bakışta dikkati çekiyor.

Modelin resmi galasının ardından casus iç mekan fotoğraflara haberimizde (bkz. Efsane Geri Döndü!) yer vermiştik. Şimdi ise tüm ayrıntılar ayan beyan ortada. Her ne kadar kaliteli fotoğraflar bulunsa da konsolun içerdiği siyah ve karbonfiber kombinasyonu bir göz kamaşmasına sebep olmuyor değil. Bu uyumu spor koltuklarla tamamlayan Alfa Romeo, karbonfiber arka kapakları ve Alcantara’yı zıt renklerin uyumu olan siyah ve beyaz dikişlerle bezeyince iç mekan hem sportif hem de uyum içerisinde yapılanmış.

Ön konsol ve eğlence sistemlerine geri dönecek olursak güzel bir atakla karşı karşıya kalıyoruz. Orta konsolda büyük bir dokunmatik ekran yer alırken bu ekranın kontrol kumandaları vitesin altında yer alıyor. Süspansiyon sistemi ve bilgi paneli kontrollerini de diğerlerine yakın olarak vitesin alt çaprazlarında bulunduran model bu sayede anlık değişimlere olanak sağlayabiliyor. Herşeyin yerli yerinde olduğu iç kabinde klima kontrolleri nerede sorusuna ise Alfa’nın cevabı adeta ‘alıştığınız yerde, tam elinizin altında’ dercesine orta konsoldaki yerinde konumlandırılmış.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Koltuklar aynı kalsın yeterli gerisini değiştirebilirler . Bu rüya versiyon zaten ülke topraklarına girmez girse de koleksiyonluk biblo muamelesi görür .

  2. Yan ayna ayari ve cam otomatikleri doblo 🙁 fiat grubu bunu hep yapiyor. Bu arabada da kullanmayiver abi su malzemeleri, git yenisini uret. Arabanin icinde linea ve doblodan bir dunya parca var, gorunce moralim bozuldu.

  3. Arka koltuk sırtlığının açısı çok dik geldi bana,o şekilde uzun yolda yorucu olur.Ayrıca bu araç önden çekiş mi arkadan itiş mi merak ediyorum.Önden çekiş ise ben buna para vermem, o takdirde önden çekiş fiat bir arabadan tek farkı daha lüks iç mekanı olur ki bu durumda da satış rakamları pek parlak olmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu