Haberler

Bentley’ler geri çağırılıyor




Dünyanın en lüks otomobil üreticileri bile geri çağırmalardan kaçamıyor. Reuters’in haberine göre Bentley, dünya çapında 27.640 otomobilini gevşeyen akü kablosu bağlantısı yüzünden geri çağıracak. Bu geri çağırma, Şubat 2011 ile Haziran 2014 arasında üretilen tüm Continental GT, GTC ve Flying Spur modellerini kapsıyor. Bentley sözcüsü Erin Bronner’ın verdiği bilgilere göre bu otomobillerden 7.778 tanesi ABD’de bulunuyor.

Bentley’den yapılan açıklamada sınırlı sayıda otomobilde akü kablosunun motorla kabini ayıran duvardan geçtiği yerde gevşemiş olabileceği belirtiliyor. Bronner, 4 otomobilde bu bağlantının aşırı ısındığı ancak kimseye zarar gelmediğini de yaptığı açıklamaya ekledi. Bunun çözümü olarak yetkili servislerde 2 saat sürecek bir işlemle yeni bir bağlantı sistemi takılacak.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu