Haberler

Bu ‘Adam’ çok eğlenceli!




Alman firması Opel, 2016 model Adam için bir dizi güncelleme yayınladı. İlk başta aracın dış görünüşünde yer alan güncellemeler, 2 yeni renkle birlikte kullanıcılara sunulacak.

Az önce belirttiğimiz üzre dış kısımda boy gösteren değişiklikler, iç kısımda adeta birer teknoloji bombasına dönüşüyor. İntelliLink R4.0 isimli yeni bir bilgi/eğlence sistemine yeni Adam’larda yer verecek olan Opel, bu sistemin Apple ve Android ile de uyumlu olacağını eklemiş.

Daha da derine inmek gerekirse 7 inçlik ekranıyla kullanıcılarına farklı bir bilgi/eğlence sistemi deneyimi yaşatacak olan İntelliLink R4.0, yurt dışından alınan bu bilgilere göre 350 Euro’luk fiyat etiketine sahip olacak. Bizim ülkemizde ise durum ne olur bilinmez.

Sadece bununla bitmeyen güncellemeler bir diğer teknolojik atak olan Opel OnStar ile devam ediyor. Konuşma teknolojisiyle; otomatik kaza desteği, 24 saat yol yardım desteği ve aracın konumunu bulmak gibi işlevleri olan donanım; bunların yanı sıra müşterilerin isteğine göre indirilen bir uygulama ile akıllı cihazınızdan aracı kilitleme/açma işlemini gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

‘Ya fiyatı?’ sorunuzu duyar gibiyim. Öncelikle müjde olarak belirtmeliyim ki Adam Slam ve Adam Glam’de standart olarak sunulan donanım, ne yazık ki modelin diğer varyantlarında 490 Euro’luk fiyat etiketine sahip.

En sonuncusu ise kendini ispatlamış bir markadan geliyor. Eğer İntelliLink size çekici gelmiyorsa ‘TomTom Go 40’ isimli navigasyon da yeni Adam’ın oyuncakları listesine eklenmiş. 4.3 inçlik ekranıyla ve 45 ülkelik (güncel trafik bilgili) haritasıyla adeta sizi keşfe sürüklerken, bu donanıma ek olarak gelen kablosuz şarj doku bu keşifler esnasında cihazınızı şarj etmenizi sağlıyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu