Haberler

Wolverine’e yol verin!




NeoMam Stüdyoları’nın ve WhoCanFixMyCar şirketinin çalışmaları ile X-Men: Apocalypse filminin karakterlerine özel 7 araç tasarlandı. Amerikalı yapımcıların yayınladığı listede, Avrupalı markalar çoğunlukta bulunuyor.

Listedeki araçlar, filmdeki ana karakterlerin tarzlarını yansıtacak. Gelin listeye bir göz atalım!

  1. Tesla Model Xtesla-model-x-for-charles-xavierProfesör X ya da gerçek adıyla Charles Xavier karakterine özel hazırlanan Tesla Model X, yüksek teknolojisi ve etkileyici performansıyla karşımıza çıkıyor.

 

2. BMW M6bmw-m6-coupe-for-magneto

Magneto karakterine özel olarak hazırlanmış, ağır modifiyeli BMW M6. Aracın renkleri, karakterin kostümü ile oldukça uyumlu olacağa benziyor.

 

3. BMW i8

bmw-i8-for-mystique

Mystique karakterine özel olarak tasarlanan BMW i8. Karakterle oldukça uyumlu: Mavi, şık ve seksi!

 

4. Shelby Mustang GT350R

shelby-mustang-gt350r-for-cyclops

Cyclops karakterine özel olarak tasarlanan, hırçın bir Shelby. Otomobil, sahibi Cyclops gibi gözlerinden kırmızı ışıklar saçacak.

 

5. Volvo XC90

volvo-xc90-for-jean-grey

Jean Grey karakterine özel olarak tasarlanan, Volvo’nun tasarım harikası arabası: XC90! Otomobilin turuncu ambiyans ışığı, Jean Grey’in saçları ile oldukça uyumlu.

 

6. Mercedes AMG 63 6×6

mercedes-amg-63-6x6-for-apocalypse

Apocalypse karakterine özel hazırlanan, Almanların vahşi ve çılgın Stuttgart’lısı: Mercedes AMG 63 6×6. Karakterin ne kadar güçlü olduğunu, otomobilinden anlayabilirsiniz!

 

7. 1988 Toyota Hilux

1988-toyota-hilux-for-wolverine

Listemizdeki son araç. Top Gear’ın ”Killing a Toyota” bölümü ile ününe ün katan, CIA’in ”Bu Toyotalar nereden geliyor? ” adlı dosyasının başkahramanı ve terör örgütlerinin favorisi: Toyota Hilux. Ana karakter Wolverine gibi durdurulması güç ve yok edilemez!

 

James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Hugh Jackman’ın başrollerinde oynadığı X-Men: Apocalypse, 27 Mayıs 2016’da vizyona girecek.

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu