Haberler

Volvo S90, Heico Sportiv ile 285 hp güce ulaştı




Heico Sportiv, Volvo S90 ve V90 için performans arttırıcı e.motion paketini tanıttı. D5 dizel motor ile donatılmış modellere uygun olacak e.motion modülü, mevcut 258 beygir güce ve 520 Nm torka sahip modeli, 285 beygir güce ve 560 Nm torka çıkaracak.

Modülün fiyatı ise $2,693 (€2,425) ve herhangi bir Heico Sportiv ortaklığı olan Volvo bayisinde kolayca takılabiliyor. Ayrıca takılan modülle beraber Heico Sportiv, otomobillerin emisyon değerleri ve servis aralıklarının değişmediğini vurguluyor. Bunların yanında 5 yıl garanti ve 150.000 km yol garantisi de firmanın sunduğu olanaklar arasında.

Gelecekte D4, T5, T6, ve T8 gibi motor ünitelerine de modül üretileceğini vurgulayan Heico Sportiv, bunların yanı sıra gelişmiş performans ürünleri, spor egzoz sistemleri, araca özel kadife paspasları ve 20 inç alaşım jantları kullanıcılarla buluşturacağını belirtiyor.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu