Haberler

Nürburgring’de kamuflajlı bir canavar görüldü: Lamborghini Aventador




Dünya’nın spor otomobil anlayışını değiştiren Lamborghini, yeni oyuncağını şu sıralar Nürburgring’de test ediyor. Kamuflajlı halde kameralara yakalanan yeni Aventador’da değişikleri saklamak için çok ağır bir kamuflaj mevcut.

Dikkatli gözler hemen tavanın kuyruk ile birleştiği yerde ekstra bir hava kanalı olduğunu fark edecektir. Bu ekstra hava kanalları ile Aventador’un, Murcielago’ya daha çok benzediğini itiraf edebiliriz.

lamborghini-aventador-refresh-spy-pics-2

Ön tarafta ise agrasif Aventador görünümünün daha da kızdırıldığı ortada. Keskinleşen ön difüzör bunun en iyi kanıtı. Arka kısımda ise egzoz çıkışı ufak bir tasarım değişikliğine uğrayıp daha iyi bir forma kavuşmuş. Yeni arka tampon tasarımı ise eğer değişmezse Aventador SV’de kullanılana çok benziyor diyebiliriz.

lamborghini-aventador-refresh-spy-pics-1

Arttırılmış hava çıkışlarının besleyeceği motor ise 6.5 litrelik bir V12. Bu motor 691 beygir güç ve 690 Nm tork üretebilecek. Fakat bu rakamların artabileceği düşünülüyor. Zira Lamborghini Aventador SV aynı motor ile 740 beygir güç üretebiliyordu.

lamborghini-aventador-refresh-spy-pics-3

21. yüz yılın, bence, en egzotik 10 otomobili arasında yer alan Aventador yeni yüzü ile tüm otomobil hayranlarını heyecanlandıracak gibi gözüküyor. Sizin yorumlarınız nedir?

lamborghini-aventador-refresh-spy-pics-4

Haberdeki resimlerin kaynağı: tr.motor1.com

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu