FeaturedTestler

Mercedes-Benz E220d 4MATIC | TEST




Sinan, 2.0-litre dizel motora ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemine sahip E220d’yi abisi Murat ile birlikte kullandı.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. İftara kadar ne yapıcam diye düşünürken ilaç gibi geldi 😀 Teşekkürler.
    Diğer testlerde de görmek isteriz Murat reisi.

  2. Teste gelen aracın iç mekan renk seçimi tek kelimeyle efsane.. Bayılıyorum kahve tonlarına sahip iç mekanlara.

  3. Test güzel ancak arabayı bir türlü sevemedim. Nerde W212 kasa gibi özgün bir tasarım? Hem o zamanlar C, E ve S serileride birbirinden farklıydı ve tasarımları daha hoştu. Aslında bu sadece Mercedes'e özgü değil. BMW, Audi, Land Rover vs. vs. ortak parça kullanımı adı altında tüm araçları birbirine benzettiler.

  4. Arabanın karizmasına lafım yok ama rüzgar sesi vs garip yani e serisi mercedessin sen.
    Yalnız testi sevdim, uzun,detaylı,akıcı ve güzel olmuş @sinan abi Murat abi'ye selamlar, teşekkürler. kendisini görmek isteriz testlerde 🙂

  5. Bu tarz bir araba aldığımda açıkçası yapacağım ilk şey runflat lastikleri söküp normal lastik takmak olacak. Gerekirse bagajın altında boş olan kısmı düzenler stepne koyarım ama yine de runflat ile yolculuk yapmam. Test boyunca bozuk yollardaki bam gümü biz bile buradan gördük, hissettik. Aynı sıkıntı runflat'e sahip 5 serisinde de yaşanıyor. Runflat lastikler amortisörleri acayip zorluyor ve hiç yardımcı olmuyor. Açıkçası E segmentinde bu tarz bir konfor kusuru kesinlikle kabul edilemez. 500 küsür bin liraya araba alıp bam güm etmesine şahit olmak hiç hoş değil.

  6. Normalde bu kadar uzun bir videoyu hayatta izlemem ama bu sefer izledim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

  7. Helal olsun gerçekten ciddi anlamda güzel bir test olmuş, detaylara girilmesi, testin uzun ve samimi olması aradığımız özlediğimiz otopark.com böyle testlerin sıklığı dileğiyle.Arabaya gelince de izlerken konfor ve yalıtım olarak eksik olduğunu hissettim.E serisine yakışmayacak bir durum ama genel olarak başarılı buldum.

  8. Mercedeste 3 adet süspansiyon opsiyonu var sanırım bu araçtaki en düşük seviye olan , ne kadar ekmek o kadar köfte.. Bu süspansiyonu çok iyi olsa kimse air veya aktif süspansiyonu almaz.

    Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  9. Test başarılı olmuş. İç mekan anlatımının çok zaman aldığını düşünüyorum sayısal verilere ( 0-100 km hızlanma esneklik değerleri, fren mesafesi vb ) yer vermeniz testti daha keyifli hale getirebilir. yol tutuş ile ilgili dışarıdan çekilecek görseller videoyu daha renkli hale getirebilir. teşekkürler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu