Haberler

Yeni nesil Toyota Auris objektiflere yakalandı




Toyota’nın C-Hatchback segmentindeki başarılı temsilcisi Auris, yakın dönemde tamamen yenilenmeye hazırlanıyor. Yeni nesil Toyota Auris, İsveç’te kamuflajlı olarak test edilirken objektiflere yakalandı!

Yeni nesil Toyota Auris, karlar altında test ediliyor

Kış testlerinde olduğunu gördüğümüz yeni Yaris’in prototipi, ağır kamuflaj altında olduğu için bizlere tasarım anlamında pek bir ipucu vermiyor. Ancak yeni uzun far yapısı ve buna bağlı olarak genişleyen kaput gözlerden kaçmıyor. Görsellerin devamında iç mekan ile ilgili daha fazla bilgiye erişebiliyoruz. Tamamen yenilenen iç mekanda dokunmatik multimedya ekranı ve klima kontrolleri dikkat çekiyor.

Yeni jenerasyon Toyota Auris; C-HR ve Corolla’da da kullanılan TGNA platformu üzerine şekillendirilecek. Boyut konusunda fazla bir geliştirmenin olmayacağı tahmin edilen otomobilin önemli ölçüde hafifletilmesi planlanıyor. Kaputunun altında güncel motor seçeneklerini koruyacak olan yeni Auris’in 2019 başında yollarda olması beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Arka taraf eski kasa mazda 3/h kasa astra ya benzememiş mi? Kamuflaj da yanıltıyor olabilir.

  2. jantlar leon:D umarım güzel bir araba olur vallahi şu toyota'ların çirkinliğinden usandık artık ( CHR hariç gerçi o da sadece önden ve profilden güzel)

  3. Ortadaki ekran süper yüksekte ve kalas gibi görünüyor. Yine başarısız bişey geliyor belli ki. Bunun haricinde acaba mavi ışıklı casio saat / hesap makinesi formatlı dijital saati nereye koydular, çok merak ettim 😀

  4. Keen look tasarım dili devam ediyor. İçeri de Ch-r'da gördüğümüz tipte bir dizilim var gibi duruyor. Emanet ekran var…
    Motor seçenekleri muhtemelen 1.2 t benzin, 1.5 benzin, 1.6 benzin, 1.8 hibrit şeklinde olur. 1.33 ilk olarak yaris'te kalktı, ilerleyen süreçte diğerlerinde de kalkacak diye biliyorum. Dizel işini Toyota kafasından sileli çok oldu zaten, bu kasada dizel motor gelmezse şaşırmam.

  5. Ben güncel tasarımı da beğeniyorum, şimdiki de güzel olur inşallah. Şu multimedya ekranını güzel yapsalar 1.2 otomatik getirseler çok tatlı olur.

  6. Bagaj camının hafif eğik gelmesi, özellikle arka tampon kısmının büyütülüp genişletilmesiyle araç eskisine oranla bayağı bir heybetli duruyor.

  7. Cenk demiş ki:

    Bagaj camının hafif eğik gelmesi, özellikle arka tampon kısmının büyütülüp genişletilmesiyle araç eskisine oranla bayağı bir heybetli duruyor.Hepsini görüntüle…

    arkadan astra j'yi hb'yi görenler? 😀

  8. Renard demiş ki:

    arkadan astra j'yi hb'yi görenler? :DHepsini görüntüle…

    Aynen benziyor. O da bunun gibi heybetli duruyordu. Tosun gibi maşaallah 😀

  9. tasarım olarak 2018 camry’den izler taşıyacağa benziyor.
    Batuhan ”Kış testlerinde olduğunu gördüğümüz yeni Yaris’in prototipi” bu bölüm de yaris yazmışsın bilgine

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu