FeaturedHaberler

Benzine, motorine ve LPG’ye zam geliyor!




Akaryakıt dağıtım şirketleri, gece yarısından geçerli olmak üzere benzine, motorine ve LPG’ye zam yaptı.

Benzine, motorine ve LPG’ye şok zamlar!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak 18 kuruşluk zamların ardından benzinin litresi İstanbul’da 6,06 liradan 6,24 liraya yükselecek. Ankara’da litresi ortalama 6,12 liradan satılan benzinin litresi 6,30 liraya çıkacak. İzmir’de ise litre fiyatları 6,08 liradan 6,26 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatına ise 15 kuruşluk zam yapıldı. Zamların ardından motorinin litre fiyatı İstanbul’da 5,50 liradan 5,65 liraya yükselecek. Ankara’da 5,56 liradan 5,71 liraya yükselen motorin, İzmir’de ise 5,55 liradan 5,70 lira olacak.

Son olarak LPG fiyatlarında ise 12 kuruşluk bir artış gerçekleşti. Buna göre; pompa fiyatı İstanbul’da 3,37 liradan 3,49 liraya, Ankara’da 3,38 liradan 3,50 liraya, İzmir’de 3,36 liradan 3,48 liraya yükseldi.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Uretmedigimiz birseyin ucuz olmasını beklemiyorum. Vw hyundai ford elektrikli araç getirse de alsak. Artık şart oldu

    1. Ha üretmiyorsun diye kökleyeceksin vergiyi yani normal bu durum ? Hyundai ford elektrikli araç getirince beleşe satacakmı zannediyorsun hybrid araçların fiyatı ortada ki herkes elektrikli almaya başlayınca devlet koyacak vergiyi alsanda bi halta yaramayacak o kadar para ödedikden sonra.. Passatın hybridi çıkmış 230 bin liraya satıyorlar hadi git al.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu