FeaturedVideolarVLOG

FORD F-MAX Dünya prömiyeri | Ticari araç fuarı | VLOG




Tamamen Türk mühendislerimiz tarafından geliştirilen Ford FMAX ile tanışmak için Hannover’a ticari araç fuarına gittik. Halkı Alkan, Doğan Kabak ve Nazim Zeki Uysal ile birlikte fuarı gezdik. İyi seyirler!


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Videoyu az önce izledim, sinan abinin sadece otomobillere minibüslere taşıtlara bağlı kalmadan taşıtların freniydi şanzımanıydı kaliperleriydi amortisörleriydi motor teknolojileriydi derken bütün teknolojilerden bahsettiği bu tür fuar vloglarını çok seviyorum.
    Takip ettiğim çok fazla youtube hesabı da kalmadı gerçi ama sinan abinin bilgi birikiminden detaylı bir şekilde bahsetmesi çok hoşuma gidiyor.

    Ayrıca videoda kendisine eşlik eden Nazım Zeki Uysal'ı merak ettim, kimmiş dedim baktım uzun yol şoförü ve youtube hesabı bulunan bir arkadaşımızmış. Kendisinin hazırladığı vlog ile birlikte hesabındaki bir kaç videoyu daha izledim.
    Çok hoşuma gitti. İzlemek ve takip etmek isteyenler için ;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu