FeaturedHaberlerKampanyalar

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesinde Avantajı Seçenekler




Her sürücünün kullandığı aracın hayatında özel bir yeri vardır. Onlar için araçlarıyla ilgilenmek keyifli ve eğlenceli uğraşların başında gelir. Özenle seçilip kullanılacak araçlar için belirli bir bedel de ödenir.

Araç kullanıcıları, araçlarına ödedikleri bedelin yanında düzenli olarak bazı ödemelerle de karşılaşır. Motorlu taşıtlar vergisi bunlardan biridir. Motorlu taşıt vergisi, her yıl ocak ve temmuz aylarında araç sahipleri tarafından ödenir. Araç vergisi ödemeleri, tüm araç sahiplerinin ödemekle yükümlü olduğu bir vergi türüdür.

Araç vergisi ödemesi, aracın cinsine göre ilgili kanunda yer alan tarifeler esas alınarak tespit edilir. Motorlu taşıtlar vergisi sorgulama ve hesaplaması yapabilmek için Gelir İdaresi Başkanlığı internet vergi dairesinin gib.gov.tr web sitesi kullanılabilir. TC / Vergi kimlik numarası, araç plakası ve araç tescil tarihi bilgileri ile ödenmesi gereken borç miktarını öğrenebilirsiniz.

MTV ödemesi, artık Bonus’la çok kolay ve rahat biçimde gerçekleştirilebiliyor. Bonus kredi kartlarını kullanarak Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr adresinden Bonus kartınızla veya kart bilgileriniz olmadan Garanti Pay kolaylığıyla, Garanti İnternet üzerinden uygun taksit imkânlarıyla ödeme işleminizi yapabilirsiniz.

Ayrıca BonusFlaş’tan, 444 0 333 Alo Garanti’den, Garanti paramatiklerden ve Garanti cep uygulamasından yapılan MTV ödeme işlemleri için Bonus’ta uygun taksit imkanları bulabilirsiniz. Taşıt vergisi ödemesi işleminizi kolay ve hızlı biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Taşıt vergisi ödeme işlemi, Garanti İnternet’ten ödeme menüsü altında yer alan “vergi ödemeleri” sekmesinden, Garanti cep şubesi bankacılık işleri bölümünden “Ödemeler” sekmesinden ve garanti.com.tr sayfasındaki “Ödemeler ve hizmetler” bölümünden gerçekleştirilebilir.

Ayrıca BonusFlaş’ta yer alan “Ödemeler” menüsündeki motorlu taşıtlar vergisi öde adımından plaka bilgisi girilerek seçilecek kartla MTV ödeme işlemi yapılabilir. GarantiPay ile araç vergisi ödeme seçimi yapıldığında BonusFlaş’a gönderilen işleme dair bir bildirimden ya da “Ödemeler” bölümünden GarantiPay seçimi yapılarak kart bilgilerine gerek kalmadan kolayca ödeme işlemi yapılabilir.

Bonus ile taşıt vergi ödemesi işlemi, araç sahiplerini zorda bırakmadan rahat bir biçimde ve kişinin ödeme tercihine bırakılarak gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca MTV ödemeler dönemini kapsayan zaman dilimlerinde düzenlenen kampanyalar ile araç sahipleri araç vergi ödeme işleminde ücretsiz taksit imkânlarından yararlanabiliyor.

‌‌Bonus’un bu özel seçeneklerinden faydalanarak motorlu taşıtlar verginizi zamanında ödeyebilirsiniz.
Siz de araç vergisi ödeme dönemleri olan ocak ve temmuz aylarında gerçekleştirilen Bonus motorlu taşıtlar vergisi kampanyalarını takip edebilir ve pek çok araç sahibi gibi bu avantajlı fırsattan yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu