FeaturedHaberler

Skoda Kosmiq, Cenevre öncesi tanıtımıyla karşımızda!




Çek otomobil markası Skoda, Kodiaq ve Karoq’dan oluşan SUV ailesine yeni bir model daha kazandırmak üzere. Markanın crossover halkasını oluşturacak Skoda Kosmiq, resmi lansmanı öncesinde kısa bir tanıtım ile ortaya çıktı!

Çeklerin SUV karması, Skoda Kosmiq ile tamamlanıyor!

Skoda tarafından yayınlanan videoda aracın tasarımı ile ilgili bir detay paylaşılmazken, dinamik sinyal teknolojisi ile donatılan DRL LED farlar dikkat çekiyor. Kosmiq adı verilen model, üreticisine göre normal bir arabanın çevikliği ve yol tutuşunu SUV’un avantajları ile birleştirecek. Bu da Skoda Kosmiq’in crossover sınıfında oldukça iddialı olduğunu gösteriyor.

Yabancı basına yansıyan detaylarda yeni Kosmiq’in genel tasarımının, markanın Vision X adlı konseptinden ilham alacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra araç MQB A0 platformunda yükseleceği için Seat Arona ve Volkswagen T-Cross modelleri ile kardeş olacak.

Kaputunun altında kardeşleri ile benzer seçenekler taşıması beklenen Skoda Kosmiq, yalnızca önden çekişli olarak üretilecek. Arona ve T-Cross’un motor seçeneklerini hatırlayacak olursak; 95/115 beygir 1.0 TSI ve 95 beygirlik 1.6 TDI bulunuyordu. Ayrıca 48V hibrit sisteme sahip bir motor da 5 Mart tarihinde kapılarını açacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak modelin sürprizi olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=CPgw1EIB1sY

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu