Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Japon üreticiden dev hamle; Nissan 1.2 milyon aracı geri çağırıyor




Amerika Birleşik Devletleri basınında çıkan son haberlere göre Nissan, arka kameralarındaki bir hata sebebi ile 1.2 milyon aracını geri çağırma kararı aldı.

Geri çağırma haberlerini sık sık duyduğumuz şu günlerde bir yeni haber de Nissan cephesinden geldi. Japon üretici en çok sattığı Rogue ve Altima modellerinin de içinde bulunduuğu 1.2 milyon aracı geri çağırıyor. Geri çağırmanın ardında yatan sebep ise araçların arka kamerasında oluşan kronik bir sorun. Sorun dahilinde geri manevralar sırasında ekran görüntüsü tamamen siyaha dönebiliyor. Infınıtı markasının da sahibi olan Nissan’ın uyguladığı geri çağırmadan etkilenen modeller ise şu şekilde;

2018-2019 Altima, Frontier, Kicks, Leaf, Maxima, Murano, NV, NV200, Pathfinder, Rogue, Rogue Sport, Sentra, Titan, Versa Note ve Versa Sedan; 2018-19 Infiniti Q50, Q60, QX30 ve QX80; 2019 Nissan GT-R, Nissan Taxi ve Infiniti QX50, QX60, Q70 ve Q70.

Görebileceğiniz gibi liste oldukça kabarık. 21 Kasım’da başlaması beklenen geri çağırma işleminde yapılacak uygulamalardan ücret alınmayacak. Yapılacak bir yazılım güncellemesi ile sorunun çözeceğini açıklayan marka tüm model sahiplerine ulaşmaya çalışıyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Son günlerde ne oluyor bu piyasaya bir anlam veremiyorum :D Arabaları çağıran çağırana

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu