FeaturedHaberler

2020 Isuzu D-Max, tanıtımını gerçekleştirdi




Yeni Isuzu D-Max, üretiminin yapılacağı Tayland’da üzerindeki örtüyü kaldırdı. Model hakkında tüm detaylar haberimizde.

Pick-up segmentinin başarılı temsilcilerinden biri olan D-Max, tamamen yenilendi. Modelin en son yenilenmesinden bu yana oldukça uzun bir zaman geçmiş ve tasarım çizgileri iyice eskimişti. Isuzu bu gelişmeleri fark etmiş olacak ki modeli çok daha sportif bir tasarım ile tanıttı. Yeni D-Max’in tanıtımı üretiminin yapılacağı yer olan Tayland’da yapıldı. Yeni Isuzu D-Max önümüzdeki günlerde Tayland’da satışa sunulacak olsa da, Avrupa’ya gelmesi 2020’nin ilk çeyreğini bulacak.

Modelin değişen tasarım detaylarına baktığımızda belki de en çok dikkat çeken detay büyüyen radyatör ızgarası. Yeni ızgara sayesinde araç daha büyük gözüküyor. Izgaranın hemen yanında ise incetilmiş LED farlar bizleri karşılıyor. LED far gruplarının ardından da yenilenmiş sis far grubu sportifliğe katkı sağlamış. İç tasarımda da modernleşmeye ayak uydurmuş. 9 inç bilgi-eğlence ekranı, gösterge panelindeki 4.2 inç dijital ekranı, fonksiyon tuşlarına sahip yeni direksiyon ve daha konforlu koltuklar gözen çarğan detaylar arasında.

2020 Isuzu D-Max, satışta olduğu bölgeye göre iki güncellenmiş turbo dizel seçeneğine sahip olacak. Bunlardan ilki, 150 beygir güç ve 350 Nm tork üreten 1.9 litre havmindeki motor. İkinci seçenek ise 190 beygir güç ve 450 Nm tork üreten 3.0 litre ünite. Her iki motor seçeneğinde 6 ileri manuel şanzıman bulunuyor ancak1.9 litrelik motorda yeni otomatik şanzıman opsiyonunun da bulunması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu