FeaturedHaberler

2020 Trafik Sigortası Fiyatları




2020 yılında trafik sigortasının fiyatları en çok merak edilen sigorta ücretlerinden biri haline geldi. Yeni yılda sigorta fiyatlarında bir miktar artış olduğunu söyleyebiliriz. Ancak araç sahiplerinin sandığı gibi çok yüksek rakamlara tekabüle den bir artış olmadığını da gönül rahatlığı ile belirtebiliriz. Bu sigorta trafiğe çıkacak her araç için mutlaka yaptırılmalıdır. Yasalar kapsamında sigortası olmayan araçların trafiğe çıkmasına da izin verilmiyor.  

Eğer zorunlu trafik sigortası Generali’den yaptırılırsa 6 taksitle ödeme imkanı da oluyor. Çok sayıda araç sahibi bütçe sıkıntısı nedeniyle sigorta işlemlerini yaptıramadığını dile getiriyor. Oysa taksitle ödeme seçeneğinden faydalanılması durumunda elbette bütçeyi zorlama zorunluluğu da ortadan kalkmış oluyor. Güncel fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için mutlaka internette çok uzun araştırmalar yapılmasına gerek yok.  

Trafik Sigortası İçin Mutlaka Fiyat Teklifi Alın!

Artık eskiden olduğu gibi sigorta firmalarının ofislerini ziyaret ederek fiyat teklifleri toplamaya da gerek kalmadı. Çünkü bu işlem internetten online olarak sadece saniyeler içerisinde yapılabiliyor. Generali Sigorta internet sitesine tıklamanız halinde zorunlu trafik sigortası için fiyat teklifi alabilirsiniz. İlgili sayfada ‘fiyat öğren’ bölümü mevcut. Buraya tıkladığınızda aracınızın plaka bilgisini ilgili alana yazmanız gerekiyor. Sonrasında ise çok basit olan birkaç adımı tamamlayarak fiyat teklifinin en kısa sürede tarafınıza ulaşmasını sağlamış oluyorsunuz. Sigorta firmalarını tek tek ziyaret ederek saatlerce hatta belki de günlerce zaman harcamanıza hiç gerek kalmıyor.  

Bu arada Generali Sigorta internet sitesinde söz konusu sigortaya dair merak edilen pek çok farklı soruya yanıt da bulabilirsiniz. Online olarak teminat limitleri bilgisine kolaylıkla ulaşmanız mümkün oluyor. Bilindiği gibi bu sigortada aracın markası, modeli, yılı ve benzeri bilgiler dikkate alınıyor. Bu bilgiler ışığında herkesin ne kadar ödeme yapması gerektiği de belirleniyor.  

Size en uygun fiyat teklifini sunan sigorta firmasını tercih ederek işlemlerinizin kısa zamanda tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu sigortanın neleri kapsadığı konusunda detaylı bilgiye ulaşmak için de yine internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz de artık hangi adresi ziyaret etmeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz.  

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu