FeaturedTestler

Yeni Peugeot 208 | B segmenti tahtına oturur mu?




Uzun süredir beklediğimiz yeni 208’le birlikteyiz! Segmentinin en şık görünen otomobili olmayı başaran 208’i lansman sonrası test ettik. Bakalım, teknolojisi ve kalitesiyle de bizleri etkileyecek mi? Eğlencesi bol bir video oldu. İyi seyirler!


Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. B segmenti tahtına oturur mu bilmiyorum ancak tüm B segmentini yerinden oynatır :)
  2. Bence malzeme kalitesi olarak gt-line b segmentinde tek geçer tabi 250 bin verilir mi o tartışılır.
  3. Yüksek fiyatı, her ne kadar son yıllarda düzelse de -hatta düzelmeyi bırakın "köpürdü"- Peugeot algısı, yurtdışındaki araçta olan bazı sorunları ve Türkiye’de de PSA araçlarında görülen sorunların bunda da görülme ihtimali birleşince: hayır liderliğe oturamaz.

    Yıllarca iyi satan Polo’da zirveden koptu. Her şeyin başı maddiyat. Clio varken, bu ülkede b sınıfında başka aracın liderliği oturması pek kolay değil.

  4. Benim görüşüm konu başlığındaki yazıda birazcık diğer arabalara haksızlık yapıldığı yönünde. Görünüm gibi kişisel zevklerde ´ segmentinin en şık görünen otomobili ` kavramı bana göre doğru bir şey değil, bence lansmanı daha yeni yapılan bir otomobil için çok erken konuşuyoruz. Segmentinde çok ciddi rakipleri var ki ben hala 2008 model bir alfa romeo mito`nun bu araçtan görsel olarak daha şık olduğunu düşünenlerdenim. :)
  5. Polo 1.0 tsi comfortline 190 civarı satılıyormuş. Bayilerde bulunduğu söyleniyor. Öyle bir durum varsa b segmenti lideri polo olur. Sadece ocakta nerdeyse 2020 de sattığı kadar satmış. Gözardı etmemek lazım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu