Haberler

2017 Opel Insignia yeniden görüntülendi




İkinci jenerasyonu ile 2017’de yollara çıkacak olan yeni Opel Insignia, daha önce sızdırılan plastik kamuflajlı görsellerin ardından daha hafif bir kamuflaj ile yeniden fotoğraflandı.

2013’te ortaya çıkan Monza konseptinden ilham alınarak tasarlanan 2017 model Insignia karakteristik özellikleri bakımından selefinden tamamen farklı bir çizgiyi takip ediyor. En son örneğini Skoda Superb’de gördüğümüz liftback kasaya sahip olan yeni Insignia, bagaj kapağından elde edilecek avantaj sayesinde ilk jenerasyonuna oranla yaklaşık 10 santimetre daha uzun bir dingil mesafesine sahip olacak. Alman devinin amiral gemisi modeli geliştirilen yeni platform üzerinde yükselecek ve bu da Insignia’nın yaklaşık 200 kilogramlık bir diyete gireceğini işaret ediyor.

2017 Opel Insignia’nın kaputunun altında ise sürücüleri yepyeni motor seçenekleri karşılayacak. 1.0 litrelik 3 silindirli turbo benzinli motor seçeneği 160 beygir güç üretirken dizel motorlara oranla daha iyi yakıt tüketimi değerleri sunacak. Bununla beraber yeni olarak bir biturbo dizel motor seçeneğinin de bulunacağı yeni Insignia’da 4 tekerden çekişin opsiyonel olarak sunulacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Eylül ayında Frankurt’ta düzenlenecek IAA fuarında yüzünü göstermesi beklenen 2017 model Opel Insignia tahmini olarak 2017 yılının sonbahar aylarında yollara çıkacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Liftback tasarım ile gelecek galiba. Vectra C’nin sedan ve GTS modeli arasında tasarım olarak ufak fark olsa da GTS çok daha güzel geliyordu göze. Umarım yeni Insignia da liftback gelecekse Vectra C GTS gibi sedan modelinden ayrı olur 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu