emredagdeviren kullanıcısının son içeriği

  1. E

    KAPALI Peugeot 3008-GronlandX-Tuscon

    Gercekten ilginç aktiv prime edition otvsiz 142.500₺ istendi iki araç arasında da 10 bin ₺ fark var vazgeçtiğime gercekten seviniyorum. Sakıncası yoksa hangi bayiiden aldınız ?
  2. E

    KAPALI Peugeot 3008-GronlandX-Tuscon

    Arkadaşlar ilginiz ve yorumlarınız icin cok tesekkurler kararım 3008 oldu ama kredi faizinden dolayı maalesef ertelemek durumunda kaldım ayrıca garip bir şekilde active prime paket icin liste fiyatı 269 bin₺ bayi fiyatı 190 bin ₺ gibi inanılmaz garip geldi. Bir bayii nasıl olur da 80 bin ₺...
  3. E

    2019 zamları

    Selamlar raporlu araç alacağım ancak çoğu firmada 2018 araç bulunmuyor. 2019’u beklemem durumunda fazla bir kaybım olur mu?
  4. E

    KAPALI Peugeot 3008-GronlandX-Tuscon

    Arkadaşlar selamlar.Araniza yeni katıldım. Araçlardan bugune kadar pek birsey anlamazdım ama raporla ilk aracımı almaya karar verdim.Yaklasik 1 aydır araştırıyorum ama bir adim öteye gidemiyorum. Artık ciddi anlamda yoruldum. Yardımcı olursanız gercekten sevinirim.(Dizel otomatik bakıyorum)...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım