HABER Skoda'nın en küçük crossover modeli seneye yollarda!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Skoda’nın Cenevre Otomobil Fuarı’nda duyurduğu kompakt crossover konsepti Vision X, geniş çevrelerce beğeni toplamıştı. Çek marka, konseptten yola çıkan yeni model için hazırlıklara başladı!

Skoda Vision X crossover konsepti yollara iniyor!

Mart ayında görücüye çıkan Vision X, boyutlarıyla markanın diğer SUV modelleri Karoq ve Kodiaq’ın alt konumunda yer alıyordu. Autoexpress’in haberine göre fuarda oldukça beğenilen konsept yakın zamanda seri üretime geçecek.

MQB A0 platformu üzerine şekillenecek olan Skoda’nın yeni modeli; SEAT Arona, Hyundai Kona ve Peugeot 2008 gibi modellerle rekabet edecek. Bunun için düşük maliyet çizgisinde konumlandırılacak radikal konseptin daha muhafazakar bir çizgiye getirilmesi bekleniyor. Ayrıca modelin yalnızca önden çekiş seçeneğiyle sunulması da başka bir beklenti olarak yer alıyor.

Crossover modelin kaputunun altında ise Volkswagen’in 95 ve 115 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli motorlar başı çekecek. Dizel tarafında ise 148 beygirlik 1.5 litre hacmindeki ünitenin kullanılabileceğini söylemek yanlış olmaz. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan Skoda’nın yeni modeli, bakalım zorlu rakiplerin bulunduğu pazarda tüketicilerin ilgisini ne kadar çekebilecek?

1 arasında 16

















Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım