Haberler

Çekik gözlüye gençlik aşısı




Toyota, gelecek hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturacağı modeli makyajlı Auris için ilk detayları yayınladı.

Daha keskin hatlara sahip farlar, daha geniş görünen yenilenmiş ızgara ve elden geçirilen tampon ile aracın ön yüzü daha modern bir görünüme kavuşmuş. Aracın arkasını gösteren herhangi bir fotoğraf yayınlanmadığı için henüz net bir şey söyleyemesek de yenilenen arka tampon tasarımı ve stopların geleceği söyleniyor.

Yayınlanan kabin fotoğrafına baktığımızda ise tasarımın biraz daha sadeleştirilmiş olduğunu görüyoruz. Açıkçası bu değişiklik iç mekanın daha basit ve sıradan görünmesine yol açmış. Her yerde bol bol kullanılan piyano siyahı kaplamaların yanı sıra yenilenen havalandırma çıkışları iç mekandaki diğer yenilikler arasında yer alıyor. Çok sevdiğimiz (!) “old school” dijital saat ise orta havalandırma çıkışlarının yanından dokunmatik panelin yanına alınmış. Ayrıca Auris’in rekabetin gün geçtikçe kızıştığı kompakt hatchback segmentinde öne çıkması adına yeni döşeme ve donanım seçenekleri de sunulacak.

Toyota, detaya girmeden “yeni ve geliştirilmiş” benzinli ve dizel motorların makyajlı Auris hatchback ve wagon ile sunulacağını belirtti. Ayrıca aracın fotoğraflarda görüldüğü gibi bir Hybrid versiyonu da bulunacak.

Yenilenen Auris, 85. Cenevre Otomobil Fuarı’nda makyajlı Avensis ile birlikte Toyota standındaki yerini alacak.

2013 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance testini izlemek için tıklayın.

12172238911539317003

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. BMW ile ortak geliştirilen 1.6 D4-D dizel motor da gelecek sanırım. Otopark kesinlikle incelemeli yeni Auris ile Avensis’i.

  2. bu haberi görür görmez önce aracın kokpitine baktım ama yine fazla cesur davranmamışlar neyazıkki…

  3. Ya şu iç kisma biraz renk katin ya. Ne kadar dandik plastik kullandiklari cok belli. Bari biraz renk olsunda farkedilmesini zorlastirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu