KAPALI Ford Focus titanyum mu Toyota Coralla Advance mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
22 Eyl 2016
288
371
1,445
Bugün itibari ile araç bayilerinde araçlara baktıktan sonra seçeneklerimi ikiye düşürdüm. Bunlardan birincisi Ford Focus 1.6 titanyum otamatik benzinli ikincisi ise Toyota Coralla 1.6 advance otomatik benzinli siz bunlardan birini seçmek zorunda kalsanız hangisini alır yada önerirdiniz..Bu arada ikisininde fiyatı aşağı yukarı aynı
 

any77

Asfalt Kurutucu
17 Eyl 2016
37
22
595
Ford maalesef 2000 lira daha yüksek o yüzden Corollaya ibre döndü. Ön pazarligi yaptim salı veya perşembe artik işi bitirecem nasip olursa. Sadece 750 TL renk farkina degermi kafam ona takildi kimide madem 750 TL verecen metalik gri veya başka bir renk al diyor aksam tekrar inceleyecem bakacam renklere son kararimi verip hem kendlm kurtulacam hemde sizleri kurtacaram :))
Sedefli beyaz almayın bence.Fark vermeyecekseniz beyaz(Kod: O40) alın. Eğer renk farkı ödeyecekseniz Platinyum Metalik ( Kod: 1G2 ) veya Metalik Gri ( Kod: 1G2 ) tavsiye edebilirim. Bu 3 rengi tavsiye etmemin en önemli sebebi ikinci elde en aranan COROLLA renkleri olması.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ozgur44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım