KAPALI 90 bin TL ye kadar araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
10 Şub 2017
2,840
6,727
4,520
Marka
Audi
Beyler toplaşın bi hele, bana araba alıyok :)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 90 bin TL ye kadar araç bakıyorum. İkinci el 1-2 yaşına kadar, km si düşük olabilir arkadaşlar. Çünkü sıfıra bu vergilerden sonra para vermek istemiyorum açıkçası.

Segment olarak birşey düşünmedim. Aklımda Audi A3 var ama o bütçeye olur mu hiç bilmiyorum. 3-4 sene sonra satarken de fazla değer kaybetmeyecek bir model olursa iyi olur. Audi ler öyle mesela. En azından benim bildiğim kadarıyla.

Suanlik aklıma yazacak başka birşey gelmiyor. Sizler de bana soru sorup konuyu detaylandirirsaniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum :)
 

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok

Güzel olmalı ...
Bu yıllar sanırım bir önceki Mondeo ile aynı şasi yi kullanıyordu .. emin değilim...
Geçen gün araba işlerinden anlayan bir arkadaşımla konuşuyordum.. MK4 Mondeo almış, 2.0 dizel... bu fiyata (sanırım o 60-70k arasında aldı) alınabilecek en iyi araba diyordu .. KM si çokdüşük bu ilanın .. eksperden geçirilip önemli bir sorunu çıkmazsa kullanılır...
sonra satmak zorlaşır tabi .. neticede şu anda 6 yaşında
 

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
10 Şub 2017
2,840
6,727
4,520
Marka
Audi
Beyler, İstanbul da test aracı yok. Odakta, showroom da var sadece. Buradan Opel Türkiyeye sesleniyorum. Koskoca Opelsin, showroomlara araç getiremediniz mi? Zaten motor gamınız da bir elin parmağını geçmez. Bu kafayla zor satarsınız!!!
 

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
10 Şub 2017
2,840
6,727
4,520
Marka
Audi
Bir de şimdi görüştüm. Opel Gerçek şubesinde var. Balmumcu da. O da sadece showroomda. Dün bir tane satılmış. 8 inç ekranlı.

Arkadaş, aracı getirtmiyorsan, showrooma koyup test ettiremiyorsan satıştan nasıl bahsedeceksin? Bu nasıl bir satış politika?? Keşke şurda Opel yetkilisi olsa da yazdıklarımı okusa. Youtube den video izlenerek araç mı alacağız Opel Türkiye??
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım